logo
főoldal
novella
konyv
letöltés

Designed by ArcNet Bt.

A könyvek, novellák, és kisregények birodalma

Üdv minden látogatónak, olvasónak.

Ezen az oldalon megpróbáljuk az írott és nyomtatott irodalmat újra élvezhetővé, és szabaddá tenni, ide csak olyan írások kerülnek majd fel, amelyek nem jogdíjasak, vagy már ki van fizetve érte a jogdíj, és bárkinek szabad letöltenie. Ha van olyan írásod, amely a szerkesztők szerint megfelel, akkor te is szerepelhetsz rajta. Elküldöd, és a többi már az íráson múlik.

Novellákat, kisregényeket, és reményeink szerint könyveket is olvashattok, és letölthettek majd.

Beindítunk egy projectet, amely már több országban és nálunk is működik, de még kevésbé terjedt el a nagyközönség előtt, így biztosan lesznek olyan szerzők, akiknek örülnek ennek a lehetőségnek. A Goblin kiadó segít kiadni könyvedet, írásodat, amellett, hogy előkészíti és megszervezi a nyomdai munkálatokat, segít a tejesztésben is, és a mai piacorientált világban az egyik legnagyobb fegyvertény.

Tehát, ha úgy gondolod, hogy itt az ideje megjelentetned könyvedet, akkor a megfelelő összeg befizetésével ezt bármikor, gyorsan, és kényelmesen megteheted.

Rajta, olvassunk hát, írjunk, írjatok, és ha valaki nyomtatott formában is szeretné viszont látni művét, műveit, vagy többen összefognak és együtt szeretnének kiadatni egy könyvet, akkor mi, a Goblin kiadó gárdája ezt tető alá hozzuk.

A lehetőség tehát adott, kalandra fel!